Alfa Evolve uitgesteld op PS4 vanwege problemen | Gamer.nl

Alfa Evolve uitgesteld op PS4 vanwege problemen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De alfa had compatibiliteitsproblemen met de nieuwe firmware die eerder deze week voor Playstation 4 verscheen. 2K Games laat weten dat het bedrijf met Sony aan een oplo ing werk, om zo de alfa op een ander moment plaats te laten vinden.

De alfa van Evolve is op dit moment wel aan de gang op pc en Xbox One en duurt tot en met morgen. Mensen die naast een PS4 ook een Xbox One of pc hebben en wel toegang tot de alfa hebben gekregen, kunnen via het registratieformulier de code 05379-29749-32069 invullen en zo op een ander platform spelen. De referentiecode is EvolveBigAlpha4v1.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou