Nieuws
Alex Kidd in Miracle World

Alex Kidd in Miracle World DX komt op 24 juni uit

Nieuwe trailer van de platformer uitgegeven

Geschreven door Michel Musters op
Alex Kidd in Miracle World DX verschijnt op 24 juni.

Dat is gisteren aangekondigd. De remake van de Sega Master System-platformer verschijnt op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch en kost 19,99 euro.

Alex Kidd in Miracle World verscheen oorspronkelijk in 1986. Alex Kidd was voordat Sonic bestond de mascotte van Sega. De nieuwe versie van de game neemt logischerwijs de graphics flink op de schop, al kunnen spelers op elk moment schakelen tussen de originele en de nieuwe versie. Ook krijgt het spel een Boss Rush-modus, nieuwe levels en modi en een verbeterde soundtrack.

Hieronder is een nieuwe trailer van de game te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

PC Gaming Show en Future Games Show worden op 13 juni gehouden Outriders-spelers ontvangen gratis items vanwege instabiele lancering
3

Reacties op: Alex Kidd in Miracle World DX komt op 24 juni uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DaFixer

  • 9 april 2021 11:26
  ow dit ziet er leuk uit, vroeger veel het eerste deel op de SMS II (Sega Master System II voor de kids onder ons) gespeeld. Die zat namelijk al in de console.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Nefarius

  • 10 april 2021 14:04
  @DaFixer Hier nog zo iemand. Ik heb het veel gespeeld, omdat het in de hardware van de SMS II was ingebakken. Ik was er niet goed in, veel verder dan het level met de motorfiets in het bos waarbij je over kuilen vol pinnen moest springen, ben ik niet gekomen. Een vriend van me heeft het hele spel ooit eens met 2 vingers in z'n neus voor mijn ogen uitgespeeld (respect Erik H., wherever you are!).

  Vind het curieus dat ze uitgerekend van dit spel een remake maken, ik was "voor Sega" vroeger, maar je mist er in mijn ogen niets aan als je dit spel nooit gespeeld hebt. Vind het ook niet zo iconisch als Super Mario of Sonic, zowel qua stijl als gameplay. De remake van Wonderboy III: The Dragon's Trap van een aantal jaar gelden begrijp ik beter (met veel plezier gespeeld). Met een remake van Kenseiden hebben ze mij meteen als klant!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  DaFixer

  • 11 april 2021 04:29
  @Nefarius Ja Alex kidd was niet makkelijk.
  Maar wel leuk zo remake, ik speel met heel veel plezier Sonic Mania en Street of Rage 4. Binnenkort komt ook een remake uit van WonderBoy 4, naast een fan translation is die hier nooit uitgekomen. Kenseiden heb ik ook vaak gespeeld bij een vriend, die had die SMSII, toffe game!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.