Alan Wake's American Nightmare gericht op actie, spelmodus onthuld | Gamer.nl

Alan Wake's American Nightmare gericht op actie, spelmodus onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Järvilehto past de actievollere benadering bij een titel op Xbox Live Arcade. "Mensen verwachten dat van een XBLA-titel." De grotere focus op actie vloeit ook deels voort uit de aanmerkingen die Remedy kreeg op de eerste Alan Wake. "Wat het was met Alan Wake: mensen hielden van het verhaal, de setting en het thema, maar ze wilden meer directe actie, ze wilden meer variatie in de wapens en vijanden."

Järvilehto onthulde ook dat er naast de verhalende modus een speltype is genaamd Fight 'til Dawn. Verder trad hij hierover niet in detail, maar mogelijk gaat het om Horde-achtige spelmodus waarin hoofdpersoon Alan steeds golven aan vijanden af moet zien te maken. Alan Wake's American Nightmare staat gepland voor het eerste kwartaal van volgend jaar. Onlangs werd bekend dat de eerste Alan Wake rond diezelfde periode een PC-release krijgt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou