Alan Wake Remastered wederom opgedoken

Alan Wake Remastered wederom opgedoken

Verschillende Taiwanese hebben een melding gemaakt van Alan Wake Remastered.

De game zou op 5 oktober verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Vermoedelijk is ook een pc-versie in de maak.

In juni lekte de game eerder via de Epic Games Store-database. Toen werd een titel genaamd Heron aan de winkel toegevoegd, waarbij in de metadata de naam Alan Wake Remastered te vinden was.

In 2020 kocht Remedy Entertainment de rechten voor de thrillerfranchise terug van Microsoft. Momenteel werkt het aan vijf verschillende games, waaronder mogelijk een vervolg op Alan Wake.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Voor weinig zou ik deze game nog wel eens willen oppikken, maar heb meer interesse in deel 2. Dit lijkt me echter een kwestie van tijd voordat deze onthuld wordt.

0
test

@Tinus Tussengas-1 Ja, een sequel zou heel goed de reden kunnen zijn dat de remaster er uberhaupt komt. Zeker omdat de eerste nog een exclusive was. Kan iedereen even up tot date raken qua verhaal en dan snel door naar nummertje twee. Die geruchten gaan wel, ik kan niet niet wachten!

0
test

@Tinus Tussengas-1 American Nightmare is toch een soort van deel 2 als ik me niet vergis? Een heel nieuw deel zou ook zeer welkom zijn. Dit trekt me veel meer dan Control. Vond Quantum Break persoonlijk ook veel beter dan Control.

0

@Riyakuya volgens mij was dit meer een standalone DLC. Je was er ook in een uurtje of drie wel doorheen. Ik heb me echt prima vermaakt met zowel Control als Quantum Break. Alleen het verhaal van Control was me iets te vaag. Verder vind ik Remedy sowieso een fantastische studio.

0

Aanbevolen voor jou