Alan Wake Remastered komt dit najaar uit

Alan Wake Remastered komt dit najaar uit

Remedy heeft Alan Wake Remastered officieel aangekondigd. De game moet ergens in dit najaar verschijnen.

Dat deed het bedrijf op Alan Wake-fansite The Sudden Stop. Daar werd een open brief van creative director Sam Lake geplaatst.

De remaster bevat de basisgame en de twee uitbreidingen The Signal en The Writer. Het spel wordt door Epic Games uitgegeven op PlayStation- en Xbox-consoles, alsmede de Epic Games Store. Een precieze releasedatum is er nog niet.

De game wordt speelbaar in een 4k-resolutie en bevat tevens commentaar van Lake dat tijdens het spelen beluisterd kan worden. Veel meer informatie over de remaster is er nog niet, maar Lake belooft dat er binnenkort meer informatie volgt. Er zijn ook nog geen beelden getoond, met uitzondering van het logo.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een remaster van Alan Wake. In juni lekte de game uit via de Epic Games Store-databse en verschillende Taiwanese webshops maakten afgelopen week melding van de remaster. Daar werd een releasedatum van 5 oktober genoemd, maar of die correct is, is op moment van schrijven niet bekend.

Alan Wake verscheen oorspronkelijk in 2010 voor de Xbox 360 en pc. In 2020 kocht Remedy Entertainment de rechten voor de thrillerfranchise terug van Microsoft. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat is die Sam Lake toch een eindbaas!

0
test

Tof! Lang genoeg geleden dat ik niet alle details van het verhaal meer weet, en het moet haast wel een voorbode zijn van Alan Wake 2. Ga hem waarschijnlijk sowieso wel kopen als support voor 2, hoewel ik wel hoop dat die niet meer dan 40 euro gaat kosten.

0

Aanbevolen voor jou