Alan Wake en For Honor binnenkort gratis op Epic Games Store

Alan Wake en For Honor binnenkort gratis op Epic Games Store

De games Alan Wake en For Honor zijn vanaf 2 augustus gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

Beide games kunnen tot 9 augustus binnengehaald worden. Alan Wake staat de laatste tijd veel in de aandacht, onder andere omdat ontwikkelaar Remedy de rechten op de franchise weer terug heeft gekocht. Remedy gaf daarnaast aan graag ooit een vervolg op de horrorgame te maken. For Honor is inmiddels al enkele jaren uit en Ubisoft blijft de actiegame met (gratis) updates ondersteunen.

Op dit moment kunnen gamers Moonlighter en This War of Mine gratis binnenhalen via de Epic Games Store. Deze games zijn tot 2 augustus gratis beschikbaar.

Sinds de lancerings van de Epic Games Store zijn er altijd wel games die gratis aangeboden zijn. Toch hangt er behoorlijk wat controverse rondom de Steam-concurrent, vooral omdat diverse games exclusief voor de service uitkomen en dus niet (meer) op Steam verkrijgbaar zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik snap het even niet. Is er eens een goednieuws bericht over de Epic games store, die 2 (goede) games gratis weggeeft, moet meteen weer een negatief einde in zitten over de controverse rond de Epic games store exclusives.... heeft echt totaal niks met het artikel temaken en toch even aanhalen.. waarom??

0
test

@MelvinChowder ik vond dit ook erg opvallend in dit artikel. Alsof ze hier bewust weer een hoop haat reacties willen genereren.

0

@MelvinChowder Inderdaad vreemd, als ze consequent zouden zijn verwacht ik nu een zelfde tekst bij iedere console-exclusive.

0

@fonsrutte je wilt bij elke console exclusive lezen hoe kut de epic store is ?

0
test

@fonsrutte Dat is wat anders. Epic koopt games bij Steam weg die al reeds op Steam te wishlisten dan wel te kopen zijn.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou