Alan Wake duikt op in Steam-register | Gamer.nl

Alan Wake duikt op in Steam-register | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben veel feedback ontvangen van een hoop PC-gamers. Ik moet bekennen dat we dat op de één of andere manier hebben genegeerd. Laten we eens kijken of we in de nabije toekomst wat goed nieuws kunnen brengen over een datum", aldus Aki Järvilehto van Remedy. Hiermee refereert hij mogelijk naar een aankondiging met betrekking tot een PC-release. Om welke Alan Wake-game dat zou gaan, werd niet duidelijk.

Exclusief

Alan Wake zou oorspronkelijk uitkomen voor Xbox 360 en PC. In 2010 maakte Microsoft bekend dat de PC-versie van de baan was. De uitgever vond de game geschikter om alleen voor de 360 uit te brengen. Begin volgend jaar verschijnt een nieuwe Alan Wake, American Nightmare, voor Xbox Live Arcade. In dit deel moeten spelers het als hoofdpersoon Alan opnemen tegen een kwaadaardige versie van hemzelf.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou