Nieuws
Alan Wake Remastered

Alan Wake 2 wordt mogelijk onthuld tijdens The Game Awards 2021

Ook Chrono Cross-remaster zou aanwezig zijn

Geschreven door Jacco Peek op
Alan Wake 2 wordt onthuld tijdens The Game Awards 2021. Dat claimen YouTuber Nate the Hate en Venturebeat-journalist Jeff Grubb.

"Alan Wake 2 wordt onthuld op The Game Awards", zegt Nate the Hate. "De Alan Wake-remaster was geen toeval. Ze wilden fans eerst introduceren aan de franchise, omdat ze van plan zijn het vervolg aan te kondigen tijdens de Game Awards, en daar in de schijnwerpers te staan en mensen enthousiast te maken voor de toekomst van Alan Wake".

Er gaan al langer geruchten over een vervolg op de oorspronkelijke Xbox-game. De titel zou in samenwerking met Epic Games, die nu de licentie voor de franchise in handen heeft, worden ontwikkeld door Remedy Entertainment.

Naast Alan Wake 2 zegt Nate the Hate ook te hebben gehoord dat een remaster van Chrono Cross-wordt onthuld. De game zou enkel in ontwikkeling zijn voor PlayStation 5. Ook naar dat project werd al meermaals gehint.

The Game Awards 2021 vinden plaats in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 december. De show begint om 01:30 uur Nederlandse tijd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gigabyte verklapt bestaan nieuwe Nvidia- en AMD-videokaarten Sonic The Hedgehog 2 krijgt trailer tijdens The Game Awards
1

Reacties op: Alan Wake 2 wordt mogelijk onthuld tijdens The Game Awards 2021

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Tinus Tussengas-1

    • 8 december 2021 16:03
    Laat maar komen die game!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.