Aladdin en The Lion King-remasters bevestigd

Aladdin en The Lion King-remasters bevestigd

Nighthawk Interactive heeft een trailer geplaatst van de Aladdin- en The Lion King-remasters. De games komen in de herfst van 2019.

Al eerder werd er informatie gelekt over de remasters vanaf de GameStop Managers Conference. Deze informatie is nu bevestigd door de nieuwe trailer waarin de verschillende speelmodi getoond worden.

De remasters bevatten zowel de SNES- als Mega Drive-versies van de games en hebben verschillende modi. Een van deze modi is de ‘Watch Mode’, waarmee de speler stukken van de game kan doorspoelen/bekijken zonder zelf te hoeven spelen, wanneer de kijkmodus uit wordt gezet kan de gebruiker gewoon doorgaan waar deze is geëindigd. Er kan ook teruggespoeld worden om bijvoorbeeld iets overnieuw te doen.

Een exacte release datum is nog niet bekend, maar de collectie moet ergens in de herfst van 2019 verschijnen. De games komen naar pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

onvoorstelbaar wat een ouwe meuk, Misshien gratis bij een pak melk of zo.

0
test

@gotcha123 je hebt de oorspronkelijke games niet gespeeld neem ik aan 😉

0
test

@gotcha123 precies hier zou ik zelf niks aan uit willen geven.

0
test

@gotcha123 wow, jij bent ongetwijfeld na 2000 geboren, of niet?

0
test

@Lord Ganon nee hoor, mijn eerste game was doom1 op floppy disks. Maar dit is gewoon marketing bij de films en die remaster stelt niks voor. Geef die games gratis weg dan bouw je een echte fan base op.

0
test

snap het een beetje, maar die watch modus haalt de uitdaging wel een beetje weg.

0
test

@xXDannyNLXx Het haalt het hele principe van een game onderuit. Hoogstens zou je een level select moeten krijgen nadat je de game hebt uitgespeeld

0

Aanbevolen voor jou