Aladdin en The Lion King krijgen waarschijnlijk remasters

Aladdin en The Lion King krijgen waarschijnlijk remasters

Er worden waarschijnlijk remasters gemaakt van de klassieke games Aladdin en The Lion King.

De remasters bevatten zowel de SNES- als Mega Drive-versies van de games. Deze verschillen namelijk, omdat ze zijn ontwikkeld door andere studio's. Alle spellen krijgen de originele soundtrack. Aladdin en The Lion King kwamen respectievelijk in 1993 en 1994 uit en zijn logischerwijs gebaseerd op de Disney-tekenfilms.

Het nieuws van de remasters is uitgelekt vanaf de GameStop Managers Conference. Op dit Amerikaanse evenement worden werknemers van de gamewinkelketen getrakteerd op beelden van diverse aankomende games.

Het nieuws is nog niet officieel aangekondigd, maar na het eerste Twitter-bericht ontving

Watch on YouTube

een foto met daarop een fysieke collectie met beide games voor Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De collectie zou deze herfst uit moeten komen. Het lijkt dus waarschijnlijk dat de remasters echt bestaan.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Remake: een oude game wordt volledig opnieuw opgebouwd met moderne technologie, waarbij alleen de originele designdocumenten gebruikt worden Remaster: een oude game krijgt een upscale naar een hogere resolutie en er wordt hier en daar een texture opgepoetst. In dit geval een remaster, dus. GNL gebruikt het in dit artikel doorelkaar, maar dat gebeurt wel vaker, geloof ik :')

0
test

@Colt Je hebt gelijk haha, wil nog wel eens vaker gebeuren.

0
test

@Colt Je hebt gelijk!

0
test

@MichelMusters bedankt voor het rechtzetten :)

0
test

@Colt Dit dus, al moet ik wel erop wijzen dat zelfs de makers zelf het verkeerd zeggen in het bericht, zij spreken ook van remakes. Het zelfde gebeurde bijvoorbeeld ook met de nieuwe uitgave van crash bandicoot, waar gewoon op de doos staat remastered, terwijl het overduidelijk een remake is. Maar het blijft een feit dat dit constant verkeerd wordt gezegd op GNL.

0
test

jammer! de mickey castle of illusion remake was echt goud, zag er fantastisch uit en speelde nog lekkerder weg dan het origineel. Dat had voor deze twee games zeker niet misstaan.

0

Aanbevolen voor jou