Al meer dan 355.000 spelers verbannen uit Apex Legends

Al meer dan 355.000 spelers verbannen uit Apex Legends

Er zijn al 355.000 pc-spelers verbannen uit Apex Legends. Ook wordt de mogelijkheid om valsspelers aan te geven en een veel gewilde functie besproken door de community manager van Respawn Entertainment.

Vorige week onthulde Respawn Entertainment dat Apex Legends een maand na lancering al het spelersaantal van 50 miljoen bereikt heeft. Een van de redenen voor het succes van de battle royale-game is de constante en transparante communicatie tussen de ontwikkelaars en de spelers.

Afgelopen weekend plaatste Jay Frechette, de community-manager van Respawn Entertainment, een bericht op Reddit waarin verschillende onderwerpen besproken werden. Zo werd onder andere bekendgemaakt dat er al meer dan 355.000 pc-spelers zijn verbannen uit Apex Legends.

Apex Legends

Apex Legends maakt gebruik van het Easy-Anti-Cheat-systeem om pc-spelers te verbannen uit de battle royale-game. Volgens Respawn Entertainment werkt dit systeem, maar is de strijd tegen de valsspelers een eeuwige oorlog waarin ze zich constant moeten verbeteren en aanpassen. Volgens de ontwikkelaar is er contact met specialisten binnen én buiten EA en wordt het anti-cheat-team constant uitgebreid. Ook wordt er binnenkort een functie toegevoegd aan Apex Legends waardoor spelers ingame melding kunnen maken van valsspelers.

In het Reddit-bericht zegt Frechette verder dat de volgende update van Apex Legends een aantal problemen met crashes oplost. Ook vroegen veel fans om een functie waarmee zij opnieuw verbinding konden maken met een ronde, wanneer zij gecrasht waren of de verbinding verloren ging. Respawn geeft echter aan dat deze functie niet wordt toegevoegd, omdat er te veel risico is dat het misbruikt wordt en de prioriteit van de ontwikkelaar ligt bij het verbeteren van de stabiliteit van het spel.

Apex Legends is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En daarom speel ik alleen Singleplayer.

0

@TheDeeGee beetje kortzichtig van je maar dat moet je zelf weten. Ik speel zelf pubg en ja, het komt wel is voor dat er cheaters zijn maar in de 500+ uur dat ik er nu op heb zitten heb ik me wel erg goed vermaakt en dat doe ik nog steeds. Maar ik zie zeker hoe dit mensen afschikt. Je wilt gewoon niet met dit soort onzin te maken hebben.

0
test

@Shinjite Ik vraag me vooral af wat er dan nog aan is voor de cheaters zelf. Ik bedoel, ok je wint meer. Maar diep van binnen weet je toch wel dat je niet ECHT gewonnen hebt?

0
test

Streamers die een deal hebben met bepaalde games en/of bedrijven hebben toch ook een half cheat systeem waar ze 10% meer kans hebben om de beste of juiste loot te vinden voor hun gun etc. Het wordt niet hardop gezegd maae ga maar eens een stream of Youtube video kijken van grote partners van bepaalde games en dan zie je dat bijv die mensjes miraculeus de juiste opzet vinden. Of als ze iemand killen, die persoon dan zoveel attachments bij zich heeft keer op keer dat je denkt WTF!!! Ik kan het niet hard bewijzen maar game promoters/partners die niet goed zijn of de game niet kunnen promoten is slecht voor de zaak. Ze cheaten niet volledig maar hebben zeker wel een boost systeem in hun game verwerkt.

0
test

@Devenace Beetje ver gezocht. Hier geloof ik echt niet in. Ik zie de grote streamers vaak aanmodderen met een Mozambique, niet echt een gun die je wilt gebruiken...

0

Aanbevolen voor jou