[al geplaatst]Zweedse ontwikkelaar kondigt ilomilo aan voor Xbla | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel ilomilo is een puzzelspel waarbij de speler de controle heeft over twee figuurtjes genaamd Ilo en Milo. Om een level tot een goed einde te brengen moet de speler de twee herenigen. Hij kan hierbij schakelen tu en de twee hoofdrolspelers, en gebruik maken van blokken waaruit de wereld is opgebouwd. Ilo en Milo kunnen zich naar alle zijden van deze blokken bewegen.

twee spelers

Er is een twee-speler modus beschikbaar, in deze modus speelt iedere speler als één van de twee figuurtjes. De verhaalmodus van ilomilo bestaat uit vier werelden. Er is een 2D mini-game vrij te spelen met toegang tot ranglijsten via een internet connectie. Tot nog toe is er geen releasedatum bekend, het spel komt exclusief voor de Xbox 360 uit.  

 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou