Echt lijkende gezichten Ajax-spelers in Fifa 20

Echt lijkende gezichten Ajax-spelers in Fifa 20

Voetbalclub Ajax heeft href="https://www.ajax.nl/streams/actueel/ajax-en-ea-sports-introduceren-officiele-headscans-in-fifa-20.htm" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>bekendgemaakt </b></a>dat Ajax Amsterdam als eerste club van de BeNeLux speciale headscans krijgt op Fifa 20.

Op 30 oktober verschijnt er een Fifa 20-update die de gezichten van de Ajax-spelers onder handen neemt. Ajax krijgt als eerste voetbalclub uit de BeNeLux echte gamefaces. Om de gezichten van de Ajax-spelers zo realistisch mogelijk te maken, ondergaan de Ajax-spelers een zogeheten headscan. Dit houdt in dat er zeventien foto's uit verschillende hoeken worden genomen van de spelers.

Volgens Ajax Fifa- en Ajax-fans al heel lang uit op deze update en gaat er met de uitvoering van Fifa 20 een langgekoesterde wens van veel fans in vervulling. Ook de spelers van Ajax zijn erg te spreken over hun uiterlijk na de update die wordt geïntroduceerd op 30 oktober.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

nee die kan je gewoon verwijderen :) hoe is het eigenlijk met de verkoopcijfers van fifa vs pes dit jaar. gezien de meeste back to pes zijn (als mn twitterfeed klopt) vroegah... toen je in fifa je eigen gameface kon gebruiken was fifa nog leuk..

0

Aanbevolen voor jou