AIWI maakt bewegingscontroller van iPhone | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer de applicatie op een iPhone of iPod Touch is geïnstalleerd, detecteert het programma vervolgens op de PC waarmee het in verbinding staat welke games de technologie ondersteunen. Vervolgens kunnen die games met de iPhone of iPod Touch gespeeld worden. Er wordt verbinding gemaakt met de computer via Bluetooth of draadloos internet.

ASRock positioneert de applicatie als een Wii-controller voor de PC, maar AIWI kan ook als muis en toetsenbord dienen. In de kan bekeken worden hoe de applicatie werkt met Virtua Tennis 2009. Het is niet bekend hoeveel spellen de technologie precies ondersteunen. Volgens ASRock draait het om "een behoorlijk aantal spellen" en zullen er snel meer volgen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou