Airplane Mode simuleert de verveling van echt vliegen

Airplane Mode simuleert de verveling van echt vliegen

Ontwikkelaar Hosni en uitgever AMC hebben een nieuwe game genaamd Airplane Mode onthuld. In dit spel wordt een zes uur lange vlucht zo accuraat mogelijk gesimuleerd vanuit het standpunt van de passagier.

Airplane Mode is volgens de ontwikkelaar "De meest realistische vluchtsimulatie ooit gemaakt". Bij een realistische vlucht hoort uiteraard ook een taxirit, het opstijgen, landen, medepassagiers en de crew. Elke vlucht heeft willekeurige elementen. Voorbeelden hiervan zijn turbulentie, huilende baby's en slechte wifi.

Spelers hebben genoeg te doen tijdens de vlucht, zo is er bijvoorbeeld een compleet entertainmentsysteem aanwezig. Daarnaast kunnen spelers aan de slag met Sudoku- en kruiswoordpuzzels. Bovendien zijn er instructiekaarten en veiligheidsvideo's in de stoelen te vinden om passagiers van extra veiligheid te voorzien. Als het bovenstaande niet genoeg is, kunnen spelers altijd nog in hun handbagage graaien om hun koptelefoon aan te sluiten of een goed boek te pakken.

Airplane Mode wordt tijdens deDesert Bus Charity-livestream, die inmiddels begonnen is, volledig onthuld. Desert Bus is een soortgelijke game, waarin spelers een bus acht uur lang besturen om van Tucson, Arizone naar Las Vegas, Nevada te komen.

Bekijk hieronder alvast een aantal screenshots van Airplane Mode.

Airplane Mode
Airplane Mode
Airplane Mode

De alpha-versie van Airplane Mode verschijnt naar verluidt vandaag. De volledige game wordt ergens volgend jaar verwacht en verschijnt alleen voor pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien leuk voor de mensen die zichzelf pijnigen/kwellen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou