Aion-uitbreiding komt op 7 september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers die de game Aion: Tower of Eternity al in hun bezit hebben kunnen de uitbreiding gratis downloaden vanaf 7 september. Op 10 september zal er daarnaast een bundel in de winkels komen te liggen, met zowel de uitbreiding als het oorspronkelijke spel.

Nieuwe gebieden

In Aion: A ault on Balaurea krijgen spelers toegang tot nieuwe en aangepaste oude gebieden. Ook wordt de level cap verhoogd en zullen er een flink aantal nieuwe wapens, voorwerpen en vaardigheden aan het spel toegevoegd worden. Nog een belangrijke toevoeging is de aanwezigheid van hulpzame dieren die kunnen a isteren. 

Aion is een MMORPG waarin men de mogelijkheid heeft om dynamische relaties op te bouwen met engelen, demonen en draken om het voortbestaan van de wereld te bepalen. Via sociale, economische en culturele ervaringen ontwikkelt de verhaallijn van Aion zich. In het nieuwe hoofdstuk dat de uitbreiding Aion: A ault on Balaurea toevoegt aan het verhaal, zullen spelers hun krachten moeten bundelen om de invasie van het vijandelijke Balaur-ras af te weren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou