Spelers die de game Aion: Tower of Eternity al in hun bezit hebben kunnen de uitbreiding gratis downloaden vanaf 7 september. Op 10 september zal er daarnaast een bundel in de winkels komen te liggen, met zowel de uitbreiding als het oorspronkelijke spel.

Nieuwe gebieden

In Aion: Assault on Balaurea krijgen spelers toegang tot nieuwe en aangepaste oude gebieden. Ook wordt de level cap verhoogd en zullen er een flink aantal nieuwe wapens, voorwerpen en vaardigheden aan het spel toegevoegd worden. Nog een belangrijke toevoeging is de aanwezigheid van hulpzame dieren die kunnen assisteren. 

Aion is een MMORPG waarin men de mogelijkheid heeft om dynamische relaties op te bouwen met engelen, demonen en draken om het voortbestaan van de wereld te bepalen. Via sociale, economische en culturele ervaringen ontwikkelt de verhaallijn van Aion zich. In het nieuwe hoofdstuk dat de uitbreiding Aion: Assault on Balaurea toevoegt aan het verhaal, zullen spelers hun krachten moeten bundelen om de invasie van het vijandelijke Balaur-ras af te weren.