Nieuws
Agents of Mayhem

Update: Agents of Mayhem verschijnt in augustus 2017

Nu ook officieel

Geschreven door Michel Musters op
Update: Uitgever Koch Media heeft nu ook officieel een Nederlandse versie van de trailer uitgebracht. Deze bevestigt een releasedatum van 18 augustus.
Origineel bericht: Agents of Mayhem, de nieuwe game van Saints Row-ontwikkelaar Volition Inc, verschijnt in augustus 2017.


Dat blijkt uit een gelekte trailer die dit weekend online verscheen. De trailer is diverse keren offline gehaald, maar is op moment van schrijven weer te zien. De trailer eindigt met de releaseperiode van augustus 2017.


Agents of Mayhem speelt zich af in hetzelfde universum als Saints Row, maar dan in de verre toekomst. Het draait om een groep helden waar spelers tussen kunnen schakelen die het opnemen tegen een slechterik in een futuristische stad. De gameplay laat zich tot nu toe het beste omschrijven als een mix tussen Saints Row en Crackdown, geïnjecteerd met de humor waar Volition bekend om staat. De game is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Blinde Nederlander wint match tijdens Street Fighter 5-toernooi Playtonic Games brengt Yooka-Laylee-rapnummer uit
2

Reacties op: Update: Agents of Mayhem verschijnt in augustus 2017

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • MikkelE30

  • 3 april 2017 10:20
  Hopelijk gaan ze dan met Saints Row terug naar de serieuze kant. Vond het toch jammer dat de toon uit Saints Row 2 niet is doorgezet, die was wat mij betreft al humoristisch genoeg. Ook constant dezelfde speelwereld deed de games niet veel goeds..

  Hopelijk dus een splitsing van de 2 games, dan kunnen beide aspecten beter uitgewerkt worden per game dan nu het geval is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • obi-twan kenobi

  • 3 april 2017 10:41
  Grappige trailer. Vooral vanwege de verwijzingen naar The A-team en Knight Rider. Wat de game betreft zie ik nog te weinig om overtuigd te raken om deze aan te schaffen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.