Update: Age of Wonders: Planetfall komt op 6 augustus uit

Update: Age of Wonders: Planetfall komt op 6 augustus uit

Update: Inmiddels heeft ontwikkelaar Triumph Studios bevestigd dat Age of Wonder: Planetfall op 6 augustus verschijnt voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Origineel bericht: Age of Wonders: Planetfall verschijnt waarschijnlijk op 8 augustus voor pc en Xbox One.Age of Wonders: Planetfall verschijnt waarschijnlijk op 6 augustus voor pc en Xbox One.

Hoewel de Nederlandse ontwikkelaar Triumph Studios nog geen officiële releasedatum voor de game heeft aangekondigd, zag ResetEra-bezoeker FairyEmpire deze datum staan op de Microsoft Store. Major Nelson's blog meldt een datum van 5 augustus, al geldt dat waarschijnlijk voor Amerikaanse spelers.

Age of Wonders: Planetfall werd in mei 2018 aangekondigd en is het nieuwe deel in de Age of Wonders-reeks van Triumph Studios. Het spel biedt turn-based combat in een science-fiction-setting, waarbij spelers hun eigen koloniën op planeten maken.

Lennart Sas van Triumph gaf in mei 2018 aan dat de game toen al zo'n drie jaar in ontwikkeling was. "De setting is nieuw, maar we weten zeker dat Age of Wonders-fans zichzelf meteen thuis zullen voelen bij het ontdekken van de resten van de Star Union."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

staat genoteerd op mijn wensenlijstje.

0

Aanbevolen voor jou