Age of Empires 4-regisseur vertrekt bij Relic Entertainment

Age of Empires 4-regisseur vertrekt bij Relic Entertainment

De design regisseur van Age of Empires 4, Quinn Duffy, heeft ontwikkelaar Relic Entertainment verlaten.

Dat heeft hij via LinkedIn duidelijk gemaakt. Duffy was meer dan twintig werkzaam bij de studio. Hij begon in 1998 als designer bij de ontwikkelaar en werd in 2010 design regisseur.

Duffy laat weten dat hij het een eer vond om "een nieuw deel van de geliefde en iconische franchise te bouwen" en er lijkt dan ook geen sprake van kwaad bloed. Het is niet bekend wat hij nu gaat doen.

Relic Entertainment staat bekend om hun expertise op het gebied van real time strategy. Naast Age of Empires 4 ontwikkelde het bedrijf ook franchises als Company of Heroes en Homeworld.

Age of Empires 4 ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Na een drietal remasters is het eindelijk tijd voor het échte vervolg: Age of Empires 4 is een stevige hoofdmaaltijd voor ieder die verlangde naar een lekkere real time strategygame. Het spel heeft een zeer uitgebreide en gevarieerde campagne met een aantal toffe verhaallijnen. De historische documentaires en achtergrondinformatie zijn mooi gemaakt en geven voldoende extra kennis zonder dat je het gevoel hebt op school te zitten. Grafisch is het niet de allermooiste game van 2021 en de kunstmatige intelligentie van de eenheden zou juist wel terug naar de schoolbanken mogen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou