Age of Conan krijgt PvP-update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Funcom heeft de nieuwste update voor MMO Age of Conan uitgebracht, getiteld Shrines of Bori. De belangrijkste toevoeging van de patch zijn toevoegingen aan de PvP-modus, waarin spelers tegen elkaar kunnen strijden. Zo zijn er beloningen beschikbaar voor spelers, zoals nieuwe PvP-harna en voor iedere kla e. Ook is het maximaal te behalen PvP-level omhoog geschroefd en worden ervaringspunten automatisch geschaald met het level van de speler.

Ook is er een nieuw ingame evenement genaamd The Silver Atrium, welke fungeert als een voorproefje op het eerste uitbreidingspakket, Rise of the Godslayer. Onder andere de interface is verbeterd en spelers kunnen voortaan bijhouden met welke quest ze bezig zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou