Age of Conan krijgt drie nieuwe 'solo instances' | Gamer.nl

Age of Conan krijgt drie nieuwe 'solo instances' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Dreamworld-update voegt binnenkort de instances Refuge of the Apostate, The Breach en The Forgotten City uit. Refuge of the Apostate is een instance voor spelers van level tachtig en kan één keer per twintig uur gespeeld worden. Deze kan gevonden worden in de Khitai's Kara Korum-zone. Een conflict tu en de Scarlet Circle- en de Last Legion-facties staat centraal in dit gebied, maar ook niet-geallieerde spelers kunnen zich aan deze nieuwe instance wagen.

The Breach en The Forgotten City zullen qua moeilijkheidsgraad automatisch meeschalen voor spelers tu en level 40 en 80. Ook zullen ze beide drie opdrachten bevatten die spelers meerdere keren kunnen spelen. Ze zijn te vergelijken met Tarantia Noble District villas en ook deze instances bevinden zich in Khitai's Kara Korum-zone.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou