After the Fall komt op 22 februari uit op PlayStation VR2

After the Fall komt op 22 februari uit op PlayStation VR2

De PlayStation VR2-versie van After the Fall komt tegelijk met de release van de vr-headset uit op 22 februari 2023.

Het was al bekend dat er een PS VR2-versie van de vr-game die eerder al op onder andere PlayStation VR en Oculus Quest verscheen uit zou komen, maar nu is de releasedatum ook bekend. De 'Complete Edition' van de game bevat onder andere 4K-graphics, een field of view van 110 graden en haptische feedback. 

In de game breekt er een virus uit in Los Angeles door het overmatig gebruik van designerdrugs. Daardoor wordt de stad geteisterd door monsterlijke wezens genaamd de Snowbreed. Spelers verkennen een post-apocalyptische, bevroren spelwereld waar men moet zien te overleven. De samenleving in deze game is in de jaren 80 uit elkaar gevallen, dus After the Fall bevat diverse odes aan dat decennium.

After the Fall is ontwikkeld door het Nederlandse Vertigo Games. Hieronder is gameplay van de PS VR2-versie van de game te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze de game beter speelbaar maken voor singleplayer zal ik het opnieuw proberen. Destijds maar een paar uurtjes gespeeld en toen ongeinstaleerd omdat het gewoon no fun was in je eentje. (En wifi om online te spelen was niet echt te doen kwa lag)

0

Aanbevolen voor jou