Afstudeerders gezocht voor stage bij Gamer.nl | Gamer.nl

Afstudeerders gezocht voor stage bij Gamer.nl | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gamer.nl is één van de grootste gamesites in Nederland. Dagelijks voorzien wij tienduizenden mensen van het laatste gamenieuws, previews, reviews, video's en artikelen gericht op gamen.

Gamer.nl zoekt:

Twee afstudeerders (m/v). We zoeken afstudeerders die in de eerste helft van 2011 een opdracht willen uitvoeren waarin ze voor Gamer.nl een grootschalig onderzoek moeten uitvoeren. Het onderzoek heeft te maken met games, de plekken waar games verkocht worden en de wens van consumenten daarin. Deze opdracht leent zich uitstekend voor mensen die een studie Marketing en/of Communicatie doen. Je zult een paar dagen per week op kantoor in Hoofddorp verwacht worden, maar ook veel thuis en op locatie moeten werken.

Functie-eisen:

- Afstuderen op HBO of universitair niveau;
- Ervaring met het houden van onderzoeken en het verwerken van de resultaten;
- Indien mogelijk enige affiniteit met gaming.

Ben jij geïntere eerd? Stuur dan een e-mail met je CV, motivatie en (indien mogelijk) portfolio naar de Gamer.nl-redactie onder vermelding van Afstudeerstage Gamer.nl. Wij nemen dan contact met je op om meer informatie over het onderzoek te verstrekken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou