Met Conker beweest Rare Software al dat schattige karakters, grof taalgebruik en extreem geweld prima te combineren zijn. Ook Majesco's nieuwe titel, Raze's Hell, maakt gebruik van dit gegeven. Je neemt in dit spel de rol aan van een anti-held genaamd Raze, die de afslachting van schattige beestjes, door wezens genaamd de Kewletts, stop moet te zetten om zo de wereld waarin hij leeft, weer in zijn oude, lelijke staat te herstellen.

Raze's Hell wordt exclusief voor de Xbox ontwikkeld. Je kunt je botvieren op twintig uitgebreide levels, die ook cooperatief gespeeld kunnen worden. Het spel bevat grootschalige gevechten waarbij teammates je zullen assisteren. Twintig verschillende vijanden kunnen worden afgeslacht met 10 verschillende wapens en Xbox Live ondersteuning maakt de boel compleet.

Ontwikkelaar van Raze's Hell is het Canadese Artech Studios, dat al sinds 1982 bestaat maar vooralsnog weinig noemenswaardige titels heeft afgeleverd. Het bedrijf maakte dan ook vooral conversies van bordgames en quizprogramma's. Wie weet dat men zich met Raze's Hell na een bestaan van 20 jaar, eindelijk eens op de kaart weet te zetten. Het klinkt alvast veelbelovend!