De game moet nog uitkomen, maar oplettende redacteuren bij GameCyte zagen in de aftiteling van de game al een kleine hint naar extra downloadbare content in de vorm van nieuwe episodes.

Tijdens de aftiteling is namelijk te zien dat ene Peter Saji verantwoordelijk is geweest voor het verhaal van een downloadable episode. Gelukkig namen de jongens bij GameCyte geen genoegen met één regeltje en spraken de beste man aan over zijn werk in Afro Samurai.

"Wat mij intrigeert aan Afro Samurai, is het feit dat je niet weet in welke tijd het zich precies afspeelt. Er zitten elementen in van een vroeger Japan, maar ook mensen met een mobieltje...het laat in ieder geval ruimte over voor flink wat creativiteit", aldus Saji.

Over het plot van de nieuwe episodes wilde Saji niets kwijt. Wel over enkele interessante details. Zo zal het verhaal in de DLC niets te maken hebben met de manga- of animé-serie. Of zelfs met het verhaal uit de videogame. Afro en Ninja Ninja zullen echter wel terugkeren. Of Samuel L. Jackson wederom de stem van Afro inspreekt is nog onbekend. De episodes zullen daarnaast een sterk emotionele climax hebben.

Over een eventuele releasedatum of prijs kon, of wilde Saji nog niets zeggen.