Nieuws
Call of Duty: Modern Warfare 2

Afbeeldingen multiplayermaps Modern Warfare 2 lekken uit

Via Call of Duty: Warzone Mobile-bestanden

Geschreven door Marvin Toepoel op
De eerste afbeeldingen van de multiplayermaps van Call of Duty: Modern Warfare 2 lekken uit.

De afbeeldingen zijn afkomstig van de Closed Alpha-build van Call of Duty: Warzone Mobile, die in mei beschikbaar werden voor enkele testers (met een geheimhoudingsovereenkomst). Warzone Mobile, nog bekend als Project Aurora, wordt dus al meer dan een maand getest, en bij het bekijken van de bestanden van het spel stuitte een tester op afbeeldingen van de multiplayermaps van Modern Warfare 2.

Het gaat om de afbeeldingen die te zien zijn bij de laadschermen van de maps. Activision maakt er al werk van om alle afbeeldingen offline te halen op basis van zijn copyrightrechten. Immers moeten de testers aangeven dat ze de content uit de Alpha-test niet delen.

De eerste map is Grand Prix, een map op een racetrack in Azië, die in juni al werd bevestigd tijdens de onthulling van Modern Warfare 2. Oilfield is de tweede map, in een woestijnomgeving. De derde map is Museum, en van nummer vier is alleen nog een codenaam bekend: SABA. Ook zijn er enkele Ground War-maps gelekt: Hydro, Fishtown en Sira.

Bron: @RealiityUK (Twitter)

Dit artikel delen:

Lees meer

AMD werkt mogelijk aan meer 'Zen 3D' en betaalbare AM4-cpu's Summer Games Done Quick 2022 verzamelt 3 miljoen dollar voor Artsen Zonder Grenzen
0

Reacties op: Afbeeldingen multiplayermaps Modern Warfare 2 lekken uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.