Afbeeldingen multiplayermaps Modern Warfare 2 lekken uit

Afbeeldingen multiplayermaps Modern Warfare 2 lekken uit

De eerste afbeeldingen van de multiplayermaps van Call of Duty: Modern Warfare 2 lekken uit.

De afbeeldingen zijn afkomstig van de Closed Alpha-build van Call of Duty: Warzone Mobile, die in mei beschikbaar werden voor enkele testers (met een geheimhoudingsovereenkomst). Warzone Mobile, nog bekend als Project Aurora, wordt dus al meer dan een maand getest, en bij het bekijken van de bestanden van het spel stuitte een tester op afbeeldingen van de multiplayermaps van Modern Warfare 2.

Het gaat om de afbeeldingen die te zien zijn bij de laadschermen van de maps. Activision maakt er al werk van om alle afbeeldingen offline te halen op basis van zijn copyrightrechten. Immers moeten de testers aangeven dat ze de content uit de Alpha-test niet delen.

De eerste map is Grand Prix, een map op een racetrack in Azië, die in juni al werd bevestigd tijdens de onthulling van Modern Warfare 2. Oilfield is de tweede map, in een woestijnomgeving. De derde map is Museum, en van nummer vier is alleen nog een codenaam bekend: SABA. Ook zijn er enkele Ground War-maps gelekt: Hydro, Fishtown en Sira.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou