Afbeelding wijst op split-screen-modus in Killzone 3 | Gamer.nl

Afbeelding wijst op split-screen-modus in Killzone 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De foto zou gemaakt zijn van een previewversie van de game die naar de pers is uitgestuurd. De afbeelding toont hoofdpersonages Sev en Natko die naar elkaar kijken. Gamers speculeren dat de game een coöperatieve spelmodus kan bevatten. Geruchten over een coöperatieve modus doen al langer de ronde, maar zijn nooit door ontwikkelaar Guerrilla Games bevestigd.

Ook kan het screenshot wijzen op een offline optie voor de competitieve multiplayermodus. Een split-screen-functie zat ook in de eerste Killzone en fans reageerden teleurgesteld toen bleek dat deze optie ontbrak in het tweede deel.  “We zijn ons bewust van de berichten in de media, maar we hebben er niets op te zeggen”, zei een vertegenwoordiger tegen website VG247 in reactie op de geruchten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou