Nieuws
Tech Awards

Advertorial: Tech Awards - de beste tech en games van 2015

Door Reshift Digital

Geschreven door Redactie Gamer.nl op

Op de drempel van 2016 blikken we graag even terug op al het moois dat 2015 ons op gaming- en techgebied heeft gebracht. En wil je nog even een last minute Kerstcadeau scoren, dan scoor je met deze gadgets, die recent onderscheiden zijn met de Tech Awards, zeker geen kat in de zak.

De Tech Awards zijn een initiatief van Computer!Totaal, PCM, Computer Idee, Tips & Trucs, MacWorld, Zoom.nl, Power Unlimited, Gamer.nl, Insidegamer.nl, Media Totaal en Stuff.tv. Van de duizenden nieuwe producten die afgelopen jaar zijn geïntroduceerd zijn 129 producten bekroond met een Platina, Goud of Zilver Tech Award.

In de zeven categorieën Computer, Domotica, Entertainment, Fotografie, Games, Mobiel én Netwerk en daaraan gekoppelde subcategorieën vind je alle belangrijke producten van het afgelopen jaar. Van camera’s tot gaming monitoren, van de beste router tot de meest allround Smart-tv, van de meeste sexy Smartwatch tot de Game van het Jaar. Hier vind je het meest complete overzicht van alle gear, gadgets en games die er dit jaar toe deden: www.reshift.nl/techawards

Bron: null