Secret Files: Tunguska mag dan misschien niet zo meteen een belletje doen rinkelen, maar het spel verscheen een klein jaartje geleden voor de PC. Deep Silver heeft de smaak blijkbaar goed te pakken, ze willen namelijk binnenkort hun adventuregame ook naar de Wii en de DS brengen, dit om verscheidene redenen.

Ten eerste is Deep Silver van mening dat de twee meest recente consoles van Nintendo nieuwe adventuregames 'verdienen'. Ook wil de ontwikkelaar graag de unieke besturingmogelijkheden van de Wii en DS leren kennen en ermee experimenteren. Als laatste is Deep Silver er zeker van de beide systemen perfect geschikt zijn om het games als Secret Files: Tunguska voor te ontwikkelen en is het dan ook leuk voor mensen om ze te spelen.

De twee versies van Secret Files: Tunguska zullen allebei hetzelfde verhaal bevatten, maar dienen natuurlijk op een andere manier gespeeld te worden. De DS-versie van het spel zou rond het einde van dit jaar nog in de winkels te vinden moeten zijn terwijl Wii-bezitters nog tot begin 2008 zullen moeten wachten voordat ze weer op avontuur mogen uittreken.

Screens afkomstig uit de PC-versie van Secet Files: Tunguska