Volgens de officiële website wordt de adventure-game Ceville de grappigste sinds de 'driehoofdige aap'. Een stevige uitspraak van een ontwikkelaar waarvan we via Google zo snel niet eens de officiële website konden vinden. De premisse van het spel is alvast vreemd, dus een goed begin. Ceville is een gemene koning die na een opstand door Basilius van de troon wordt gestoten.

Eind goed, al goed zou je denken. Ware het niet dat Basilius zelf de troon bestijgt en het nog minder goed voorheeft met zijn onderdanen dan Ceville. Tijd om daar een stokje voor te steken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ceville is namelijk de enige die afweet van de boosaardige plannen van Basilius. Alleen een klein meisje, genaamd Lilly, gelooft hem.

Ceville kent drie speelbare personages. Naast Ceville zelf en Lilly, speel je ook nog als Ambrosius, een musketier en aartsvijand van Ceville, maar bovenal een ijdeltuit die meerdere malen een haarwedstrijd wist te winnen. Ceville wordt in februari van 2009 verwacht.