And Then There Were None is het eerste adventurespel dat gebruik maakt van de licentie op de boeken van Agatha Christie, welke uitgever The Adventure Company vorig jaar in de wacht wist te slepen. De ontwikkelaar van dienst is AWE Games, dat eerder vooral spellen voor kinderen maakte gebaseerd op populaire licenties.

And Then There Were None gaat over een groep van tien mensen die uitgenodigd zijn in een landhuis, ergens op een ver afgelegen eiland. De gastheer van het landhuis blijkt echter verdwenen. De tien mensen hebben elk hun geheimen en angsten, die gedurende het spel onthuld zullen worden. Wanneer iemand zijn angsten echter bloot legt, sterft deze spoedig.

Het spel volgt de verhaallijn van het gelijknamige boek in grote lijnen, maar heeft voor de fans ook nog wat verrassingen en onverwachte wendingen in petto. De eerste afwijking van het boek is het elfde persoon, een schipper die door de speler bestuurd zal worden. Aan jou de taak uit te zoeken wie van de mensen verantwoordelijk is voor de moorden.Mocht het verhaal je enigszins bekend voorkomen: het boek And Then There Were None vormde een belangrijke inspiratiebron voor de film Idenity.