Nieuws

Adventure Time-studio werkt mogelijk aan Castlevania-serie

Studio heeft rechten al 12 jaar in handen

Geschreven door Lucas May op
Animatiehuis Frederator Studios werkt mogelijk aan een serie gebaseerd op de bekende Castlevania-franchise. De studio staat bekend om hun werk aan de series Fairly Odd Parents en Adventure Time.

Fred Seibert van Frederator noemt in een officiƫle podcast van Nickelodeon dat hij werkt aan een onaangekondigd project dat is gebaseerd op "een van de beroemdste videogames van de afgelopen dertig jaar". Castlevania wordt niet direct genoemd, maar de serie vierde wel zijn dertigste verjaardag in september.

Hij zegt in de podcast ook dat de studio al twaalf jaar lang de rechten in handen hebben, maar geen tijd had om het project werkelijkheid te maken. Nu een einde in zicht is voor de animatieserie Adventure Time, kan de studio zich richten op een nieuw project.

In 2015 vertelde Adi Shankar, filmproducer en Youtuber, dat hij werkte aan een "super gewelddadige" serie gebaseerd op Castlevania. Hij vertelde toen ook dat hij dit in samenwerking met Frederator ging doen, die de rechten in handen heeft van de Castlevania-cartoon.


Dit artikel delen:

Lees meer

Registratie voor Super Mario Run op Android geopend Oculus koopt Deense startup voor eyetracking-software
0

Reacties op: Adventure Time-studio werkt mogelijk aan Castlevania-serie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.