Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp wordt gemaakt door WayForward

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp wordt gemaakt door WayForward

WayForward is de ontwikkelaar van het pas aangekondigde Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp.

Dat heeft de studio op Twitter aangekondigd. De studio is onder andere bekend van de Shantae- en Mighty Switch Force-games.

Tijdens de Nintendo Treehouse-stream gisteren werd de game ook getoond - hieronder zijn de beelden te zien - en toen werd ook duidelijk gemaakt dat het mogelijk is om gevechten versneld in beeld te brengen. Daarnaast komt er ook een online modus in de game beschikbaar.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp is een remake van de eerste twee Advance Wars-games die op de Game Boy Advance zijn verschenen. Het spel verschijnt op 3 december voor Nintendo Switch.

In de Advance Wars-games moeten spelers op strategische wijze oorlog voeren met een leger. Spelers bepalen de acties en routes van hun troepen op land, ter zee en in de lucht. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vond advance wars wel leuk, maar dit ziet er wel heel simpel uit grafisch. Ik weet dat het een remake is maar iets meer opsmuk had toch wel gemogen in de graphics, als het nou een eshhop titel was van 30 euro, maar nintendo wil er weer 60 voor beetje teveel als je het mij vraagt.

0
test

@Fpsbig @Fpsbig denk niet dat ze hier voor 60euro mee wegkomen indd. Ben alleen bang dat je het niet veel meer kan oppoetsen dan dit omdat het de Advance Wars style is.

0
test

Staat in de EShop voor een whopping 60 euro. Ja ik snap dat ze een advance wars stijl willen doen, maar ja als artietst kan je er toch iets mooiers mee of iets speciaals. kijk zelda links awakening daar was wat meer over nagedacht en had iets unieks, ik vind die models van die poppetjes ook lelijk, had een vette tekenstijl gedaan ofzo, maarja dat is mijn idee. Succes voor idereen die er weer 60 euro voor gaat betalen.

0

Aanbevolen voor jou