Adr1ft komt naast Oculus Rift ook naar andere vr-headsets | Gamer.nl

Adr1ft komt naast Oculus Rift ook naar andere vr-headsets | Gamer.nl

De studio achter ruimtegame Adr1ft heeft bevestigd de game naast voor Oculus Rift ook voor andere virtual reality-headsets te ontwikkelen.

Op de website van ontwikkelaar Three One Zero wordt meer informatie gegeven voor consumenten. In eerste instantie wordt Adr1ft uitgegeven voor Steam en Oculus Rift. De studio is een nauwe samenwerking aangegaan met Oculus om de virtual reality-functionaliteit te optimaliseren. Bij de vraag of Adr1ft exclusief voor Oculus Rift is wordt geantwoord: “Nee! We zijn bezig om Adr1ft naar andere vr-platforms te brengen. We zijn alleen nog niet zover om hier aankondigingen over te maken. Binnenkort!”

In het bericht staat ook genoemd dat het wi elen tu en de virtual reality-versie op Oculus Rift en de 2D-versie op het beeldscherm erg gemakkelijk gaat. De wi el gebeurt automatisch wanneer gebruikers de headset af- of opzetten.

PlayStation 4- en Xbox One-versies van Adr1ft zijn ook in ontwikkeling, een releasedatum wordt binnenkort bekendgemaakt. Op pc verschijnt de first-person avonturengame op 28 maart.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou