Wat deze overeenkomst precies inhoudt, is niet bekendgemaakt, maar Adidas heeft de aanklacht richting THQ ingetrokken. Dat de twee partijen het eens zijn geworden, zorgt ervoor dat miCoach alsnog uitgebracht gaat worden. THQ zal echter niet optreden als de uitgever van het spel, zo laat het weten. Wanneer miCoach en de bijbehorende Adidas-producten nu gaan verschijnen, is niet duidelijk. 

Rechtszaak

De rechtszaak met betrekking tot miCoach werd door Adidas aangespannen nadat THQ de game niet op tijd voor de afgesproken lanceerperiode van januari 2012 kon leveren. Ook zou THQ Adidas gemeld hebben dat het de game niet kon afmaken omdat een gedeelte van het team dat werkte aan de game ontslagen is.

De miCoach-game, die gepland staat voor PlayStation 3 en Xbox 360, bevat trainingsprogramma's die speciaal ontwikkeld zijn voor sporten als basketbal, voetbal, American football en tennis. Bij de verschillende sporten worden spelers ondersteund door bekende atleten als Kaka, Tyson Gay en Ana Ivanovic. De game wordt gekoppeld aan fysieke producten, zoals een hartslagmeter door Adidas.