Activision wil online Call of Duty-wereld met abonnementskosten | Gamer.nl

Activision wil online Call of Duty-wereld met abonnementskosten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Amerikaanse krant vroeg Kotick wat hij zou doen als hij direct één wijziging in zijn bedrijf zou mogen maken. "Ik zou morgen van Call of Duty een online abonnement ervice maken. Als je bedenkt wat de intere e van het publiek is en denkt over hoe je een groter doelgroep echt tevreden zou kunnen stellen met meer geïnspireerde creatieve kansen, dan zou ik graag een online Call of Duty-wereld willen hebben. Ik denk dat onze spelers een veel meeslepender ervaring zouden hebben." 

Kotick geeft aan er nu al 1,7 miljard uur aan Call of Duty-multiplayer is gespeeld over Xbox Live. Hij is van mening dat Activision veel meer zou kunnen doen om de klant tevreden te stellen. "Ik denk dat we zoveel dingen kunnen maken, en de game nog leuker kunnen maken om te spelen. We hebben nog niet echt de kans gehad om dat te doen, dus als het zou kunnen zou ik die wijziging maken."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou