Activision wil geld vragen voor tussenfilmpjes in games | Gamer.nl

Activision wil geld vragen voor tussenfilmpjes in games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Als we anderhalf uur uit een game zouden halen, en naar klanten van wie we creditcardgegevens hebben toe gaan om te vragen of zij intere e hebben in dergelijke films, bijvoorbeeld of zij een StarCraft-film willen hebben en dan uitleggen dat we anderhalf uur aan geweldige, aaneensluitende filmpjes hebben, en we zouden dit aanbieden voor twintig of dertig dollar, dan zou je het grootste openingsweekend ooit hebben voor zo'n film", zei Kotick.

"Waarschijnlijk zul je dat ons binnen vijf jaar zien doen. Er komt een tijd waarin we kapitaliseren op de relatie die wij hebben met onze klanten en waarin wij hen iets willen aanbieden dat erg bijzonder is, maar niet via de bioscopen loopt", aldus de baas van Activision.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou