Activision werkt mogelijk aan Dance Hero | Gamer.nl

Activision werkt mogelijk aan Dance Hero | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Kotaku zal de game in ieder geval de nummers 2012 van Jay Sean, Out of Space van the Prodigy, The Way I Are van Timbaland en Take Over Control van Afrojack bevatten. Kotaku's bron weet niet te melden op welke spelcomputers het spel zou verschijnen. In 2008 heeft Activision het handelsmerk Dance Hero vastgelegd; de uitgever heeft nog niet op de recente berichten gereageerd.

Hero

Het gerucht dat Dance Hero in ontwikkeling is, komt ongeveer een maand na het nieuws dat Activision de ontwikkeling van zijn andere Hero-games, Guitar Hero en DJ Hero, volledig heeft stopgezet. Ook de ontwikkeling van de Tony Hawk-serie werd stilgelegd en True Crime: Hong Kong, dat naar verluidt bijna af was, werd geannuleerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou