Nieuws
Call of Duty Mobile

Activision werkt aan nieuwe mobiele Call of Duty-game

Met een nieuwe, interne studio

Geschreven door Michel Musters op
Activision werkt aan een nieuwe mobiele Call of Duty-game met een pas opgerichte, interne studio.

Dat heeft het bedrijf bevestigd tijdens de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers. De studio heet Activision Mobile en richt zich op het maken van mobiele games, waaronder dus een nieuwe, mobiele Call of Duty-game. Het spel moet in het vierde kwartaal van dit jaar uitkomen.

"Ik geloof dat er een kans is om een betere connectie te maken tussen mobiel en het Call of Duty-ecosysteem en we nemen op grote schaal nieuwe werknemers aan om ons hierbij te helpen", aldus Activision-directeur Rob Kostich. "We hebben een interne mobiele studio opgericht. Samen met Beenox en Activision Shanghai maken zij een nieuw mobiel project in de Call of Duty-franchise waar we erg naar uitkijken."

In november 2019 bracht het bedrijf de free-to-play-game Call of Duty Mobile uit. Dat spel zou inmiddels meer dan vijfhonderd miljoen keer gedownload zijn. Onderstaande screenshot is van Call of Duty Mobile.

Call of Duty Mobile

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste bèta Battlefield 2042 begint op 12 augustus Seizoen 5 van CoD: Black Ops Cold War en Warzone begint op 12 augustus
0

Reacties op: Activision werkt aan nieuwe mobiele Call of Duty-game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.