Activision: 'We ondersteunen de Wii U' | Gamer.nl

Activision: 'We ondersteunen de Wii U' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik vind het intere ant om aan alle systemen te denken", zo begint Hirshberg. "Dat is mijn werk als studiohoofd, met Activision werken om te zien waar we onze creativiteit kwijt kunnen. Hoe kunnen mensen het ervaren? We ontwikkelen al jaren voor Nintendo's systemen en hebben veel Call of Duty-games ervoor gemaakt. [Wii U] is duidelijk een krachtiger platform dan zijn voorganger... en ze hebben natuurlijk een unieke controller en interface."

De aangekondigde Pro Controller voor de Wii U, een tradionele controller, kon Hirshberg wel waarderen. "Het lijkt mij een controller die heel geschikt is voor first-person shooters. Toevallig zijn wij daar gespecialiseerd in. Dus dat is een intere ante ontwikkeling en dan heb je natuurlijk nog de GamePad en wat je daar mee kunt doen en daar heb ik echt over nagedacht. We zijn ontwikkelaars en het is nieuwe hardwaren en technologie, dus we denken er constant over na."

Het magazine Nintendo Gamer meent dat Call of Duty: Black Ops 2 op de Wii U uitkomt, zo bleek gisteren uit een scan. Activision of ontwikkelaar Treyarch hebben echter nog geen officiële aankondiging gedaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou