Activision twijfelt of er een markt is voor PS Vita | Gamer.nl

Activision twijfelt of er een markt is voor PS Vita | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kotick hoopt wel dat de Vita een succes wordt. "Het is een fantastisch stuk hardware. Technisch gezien zijn we onwijs enthousiast over wat we ermee kunnen doen, het is echt iets ongelooflijks", begint Kotick positief. "De vraag is: waar is de markt?"

"Ik denk dat de prijs verra end betaalbaar is, het product zelf is echt fantastisch - dus de vraag is: is er behoefte in de markt aan een zeer gespecialiseerd draagbaar apparaat met die mogelijkheden? Ik hoop het wel, want het is een erg mooi product en het is echt anders dan wat je kunt krijgen in zelfs de krachtigste smartphone of tablet van dit moment."

Vraagtekens

Hoewel de Vita ook veel lof heeft gekregen, is Kotick niet de eerste die vraagtekens zet bij de potentie van het apparaat. John Carmack gaf aan sceptisch te zijn, omdat Sony de strijd met tablets en smartphones niet zou kunnen winnen. Ook concurrent Microsoft heeft zijn twijfels uitgesproken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou