Activision-studio Vicarious Visions werkt aan Wii U-titel | Gamer.nl

Activision-studio Vicarious Visions werkt aan Wii U-titel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens het online CV van de medewerker werkt de Activision-studio aan drie onaangekondigde titels voor meerdere platformen. Officiële namen van games zijn nog niet bekend. Wel worden de werknamen en releaseplatformen vermeld. Dit zijn Project Atlantis voor Xbox 360 en PlayStation 3, Project Phoenix voor Xbox 360, PS3 en Wii en Project Nova voor Xbox 360, PS3 en Wii U.

Vicarious Visions is een studio die de laatste jaren alleen games van andere ontwikkelaars overzet naar verschillende platformen. Zo maakt de studio de Nintendo 3DS-versie van Skylanders: Spyro's Adventure en was het in het verleden verantwoordelijk voor de Wii-versies van Guitar Hero: Warriors of Rock en Guitar Hero 5 en maakte het de DS-versies van de laatste twee Transformers-games. De laatste keer dat Vicarious Visions een helemaal eigen game maakte, was in 2009. Toen kwam de studio met Marvel Ultimate Alliance 2 voor PS3, Xbox 360 en Wii. Dat is de enige PS3- en Xbox 360-game die de studio heeft afgeleverd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou