'Activision onthult nieuwe Guitar Hero op E3' | Gamer.nl

'Activision onthult nieuwe Guitar Hero op E3' | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De nieuwe game zou een meer realistische stijl krijgen, in tegenstelling tot de eerdere cartoon-achtige games uit de reeks. Het spel zou voor het eind van 2015 uitkomen, in elk geval op de PlayStation 4 en Xbox One. Er komen nieuwe gitaar-controllers voor de game uit, aldus de bronnen. Activision zegt dat het Guitar Hero "alleen nieuw leven inblaast als er genoeg innovaties zijn om de franchise naar de nieuwe generatie van gaming te brengen".

Het is niet bekend welke studio aan de nieuwe Guitar Hero zou werken. De ontwikkelaars die de Guitar Hero-games maakten na de overname door Activision, Neversoft en RedOctane, zijn allebei gesloten. Harmonix, de oorspronkelijke ontwikkelaar, werkt momenteel aan een reboot van ritmegame Amplitude.

De laatste Guitar Hero-game, Guitar Hero: Warriors of Rock, kwam in 2010 uit. Activision annuleerde de Guitar Hero-franchise begin 2011, het bedrijf kocht de reeks in 2007 kocht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou