De screenshots van de vragenlijst zijn inmiddels door Charlie Intel offline gehaald, omdat er een vertrouwelijkheidsverklaring voor de vragenlijst geldt. Op dit moment is het dus niet mogelijk om te achterhalen hoe betrouwbaar deze informatie is.

De vragenlijst zou aan respondenten gevraagd hebben hoe zij het zouden vinden om een nieuwe Call of Duty nog voor de lancering te downloaden. Op PC kan dit al met diverse games. Op deze manier kunnen spelers op de dag van lancering al vanaf 12 uur 's nachts aan de slag. Op console gebeurt het nog niet op deze manier, maar mogelijk zetten Microsoft en Sony met hun nieuwe consoles meer in op digitale downloads en wordt het daarna wel mogelijk.

Care Package-inhoud

Verder wordt in de enquête gehint naar mogelijke objecten die in de speciale editie van Call of Duty komen te zitten, de Care Package. Hierbij worden de volgende zaken genoemd: een beeldje van een personage, een replica van een Sentry Gun, mini-figurines van personages, wagens en omgevingen van de game, een 'audio soundbar', gaming headset en draadloze router.

Concrete details over de nieuwe Call of Duty zijn er nog niet, maar verwacht wordt dat er dit najaar weer één verschijnt. Tot nu toe kwam om het jaar een nieuwe Modern Warfare uit, terwijl in de andere jaren de Black Ops-reeks aan de beurt was. Dat zou betekenen dat eind dit jaar mogelijk een nieuwe Modern Warfare verschijnt.