Activision noemt Destiny op pc 'logisch' | Gamer.nl

Activision noemt Destiny op pc 'logisch' | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

"Het is iets waar we over praten en iets waar we zeer nauwgezet naar kijken, en natuurlijk is het zeer logisch gezien het genre en het type game dat het is." Aldus Hirshberg tegenover Polygon. Op het moment is Destiny alleen aangekondigd voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3.

En hoewel de Activision-baas een pc-versie logisch noemt kan hij nog niets officieel bevestigen. "Geen aankondigingen, maar het is een zwaar discu iepunt. Ontwikkelen op pc is een 'ander dier' dan het ontwikkelen voor consoles en we willen zeker weten dat we de juiste voet voor de andere zetten en alles goed krijgen, en dat betekent de grootst mogelijke kwaliteit."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou