De gamesindustrie is soms net een schoolplein met jongetjes en meisjes die elkaar lelijke namen geven. Ditmaal zijn het Activision en Ubisoft die door de juffrouw uit elkaar gehaald moeten worden. In een interview met Eurogamer.net heeft senior producer Noah Heller, die momenteel werkt aan Call of Duty: World at War met Treyarch, gezegd dat Ubisoft's Brothers in Arms: Hell's Highway een "crappy oorlogsgame" is. Oehhhhhh!!!!

Hij vervolgt zijn verhaal door te zeggen, dat toen hij de trailer bekeek, hij vond dat de game op een veel lager niveau stond. "We denken niet eens aan ze. We denken alleen aan de beste games wanneer we aan het ontwikkelen zijn zoals Call of Duty 4: Modern Warfare, Gears of War, Halo..je weet wel, dat is competitie. We kijken niet naar iemand die een crappy oorlogsspel maakt."

Treyarch heeft direct afstand gedaan van de woorden die Noah Heller heeft uitgesproken. Zij vinden de woorden aanstootgevend, en willen op geen enkele wijze met die woorden in verband worden gebracht. "Wij bieden dan ook onze verontschuldigingen aan."