Activision heeft bekend gemaakt met welke games ze eind dit jaar de handhelds gaan bestormen. Allereerst is er Gun Showdown, de al bekende PSP port van de consoletitel GUN waarin cowboys en indianen de hoofdrol spelen.

Nieuw is Over the Hedge: Hammy Goes Nuts! voor de PSP, NDS en GBA. Het spel is een soort van adventure, waarin de speler het signaal van de uitgevallen kabeltelevisie van de eekhoorn Hammy weer levend moet zien te krijgen om Hammy en de buurt blij te maken.

Ten derde komt Activision met Spider-Man: Battle for New York voor de GBA en NDS. De game laat je met de Marvel-held vechten en stelt je tevens in staat om met de Green Goblin aan de haal te gaan. Als unieke feature noemt men dat het mogelijk is om Spider-Man's en de Green Goblin's vaardigheden naarmate de game vordert up te graden.

Naast drie nieuwe games voor de handheld, waarvan er dus al één bekend was, komt er ook een verzamelpakket genaamd Activision Hits Remixed uit voor de PSP. Het pakket bevat 40 van de grootste Atari 2600 titels van Activision, zoals Pitfall, Kaboom!, Chopper Command, Stampede en Keystone Kapers.

Wanneer de games precies op de markt komen is nog niet bekend.