Activision lanceert HD-videostream voor e-sports op MLG.tv | Gamer.nl

Activision lanceert HD-videostream voor e-sports op MLG.tv | Gamer.nl

Activision Blizzard lanceert samen met MLG.tv de Enhanced Viewing Experience (EVE), een HD-videostream voor e-sportwedstrijden waarin gedetailleerde informatie over wedstrijdstatistieken en leaderboards wordt gegeven.

Chris Puckett, een voormalige pro-gamer en de presentator van het netwerk, presenteert elke dag tijdens MLG's ESR-uitzending nieuwe highlights en interviews. 


"We bouwen een netwerk die draait om de spanning van competities en de pa ie van de fans", aldus Activision Blizzard Media Network-voorzitter Steve Bornstein. "MLG.tv gaat een belangrijke rol spelen in het realiseren van de volledige potentie van dit publiek door betekenisvolle, memorabele en deelbare content te maken."

Activision Blizzard en MLG gaan ook samenwerken met Facebook om diverse uitzendingen van wedstrijden ook naar het miljoenenpubliek van het social media-kanaal te brengen.

EVE lanceert tijdens de MLG Anaheim Open, een toernooi van twee dagen rondom Call of Duty: Black Ops 3. Het toernooi begint op 10 juni. 

Activision Blizzard kocht in januari 2016 Major League Gaming (MLG) op. De uitgever gaf toen al aan dat dit onderdeel van het plan was om een televisienetwerk rondom e-sports te bouwen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou