Activision laat wederopbouw Infinity Ward aan studio zelf over | Gamer.nl

Activision laat wederopbouw Infinity Ward aan studio zelf over | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hij legt uit dat het gevaarlijk zou zijn voor de cultuur en identiteit van Infinity Ward als Activision simpelweg een flink aantal nieuwe werknemers op de studio afstuurt. “We ondersteunen Infinity Ward in het wederopbouwingsproces, en ik gebruik de term ondersteunen omdat we zo min mogelijk in hun territorium willen treden. We willen dat Infinity Ward Infinity Ward blijft, er heerst daar een bijzonder specifieke cultuur”, aldus Stohl.

Talent

Hij gaf verder aan dat een deel van de vrijgekomen functies door het vertrek van een aantal hooggeplaatste werknemers intern zullen worden ingevuld. “Er lopen een hoop getalenteerde mensen rond bij de studio en inderdaad, sommige daarvan nemen de volgende stap in hun carrière en worden ‘senior’. Ik ga hier niet lopen verkondigen dat er nauwelijks talent de studio verlaten heeft, want dat heeft zich uiteraard wel voorgedaan. Maar er zijn nog steeds een hoop mensen die echt gepa ioneerd zijn in wat ze doen.”


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou