Activision koopt ook overige 60% van Gray Matter | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Yahoo behandelt de vaak wat meer de economische kant van de gamebusine en komt vandaag dan ook met het persbericht dat Activision ook de overige 60% van developer Gray Matter heeft opgekocht.

De overige inderaad, de uitgever was namelijk al in het bezit van 40% van het bedrijf. Aan de games te zien waaraan Gray Matter heeft meegewerkt, zal het waarschijnlijk het geld wel waard zijn, titels met de kwaliteit van Tony Hawk Pro Skater 2 en Return to Castle Wolfenstein komen niet in bosjes uit.

The acquisition of Gray Matter combined with Activision's Raven Software studios solidifies the company's industry leading position as a developer of first-person action games. Today's announcement, which follows Activision's recent acquisition of Treyarch Invention, LLC., further underscores the company's commitment to acquire high-quality entertainment software developers with proven technical and design talent.Gray Matter heeft echter al lange tijd contact met Activision, sinds de mi ionpack voor Quake 2 is er al een samenwerkingsverband aanwezig. Het hele persbericht kan op de volgende link gelezen worden.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou